~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..................................................................... ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».
Μίλαν Κούντερα (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
................................................................με καθημερινή ενημέρωση από τις Παροικίες των Αρκάδων

Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Συνέλευση – συνάντηση των μετόχων της πραγματοποιεί η ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε., την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012, στις 10 το πρωί, στη Δημητσάνα


ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε.
          ~~~~~

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνέλευση – συνάντηση των μετόχων της πραγματοποιεί η  ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε., την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012, στις 10 το πρωί, στη Δημητσάνα, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Αδελφότητας Δημητσάνας.
Στη διάρκεια της συνέλευσης – συνάντησης των μετόχων θα γίνει ενημέρωση από τον πρόεδρο της εταιρίας Παρασκευά Παρασκευόπουλο, για την  μέχρι σήμερα πορεία των πρωτοβουλιών και δράσεων της εταιρίας και προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα, καθώς και παράδοση προσωρινών τίτλων των μετοχών,  στους 70 μετόχους.
Θα ακολουθήσει ημερίδα ενημέρωσης για τεχνικά και καλλιεργητικά θέματα που αφορούν στην καλλιέργεια της ροδιάς, με βασικό εισηγητή τον γεωπόνο Γιώργο Κωστελένο.
Στη συνέλευση έχουν κληθεί εκπρόσωποι της περιφέρειας Πελοποννήσου, του Eπιμελητηρίου Αρκαδίας  και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
 Πέμπτη 31 Μαίου 2012

Πληροφορίες – επικοινωνία:
Αγγελική Ζευκιλή, τηλ: 6938001403

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου