~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..................................................................... ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».
Μίλαν Κούντερα (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
................................................................με καθημερινή ενημέρωση από τις Παροικίες των Αρκάδων

Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Τα Άνθη της Πέτρας αποχαιρετούν τον Πάνο Αϊβαλή







ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

«ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ» 


Αθήνα 05/12/2018


 Ενας εξαίρετος φίλος και ένθερμος υποστηρικτής των ΑΝΘΕΩΝ, ο Πάνος Αϊβαλής, έφυγε πριν λίγες μέρες, 2 Δεκεμβρίου 2018. Καταξιωμένος δημοσιογράφος, εκδότης και συγγραφέας, με καταγωγή από την ιστορική Καρύταινα, σφράγισε με το ήθος, την ευπρέπεια, την αισθητική και την πνευματική του καλλιέργεια, το δημοσιογραφικό χώρο εντός και εκτός Ελλάδος. Σπούδασε στον Καναδά μαζική επικοινωνία τηλεόρασης – ραδιοφώνου. Συνεργάτης και συντάκτης εφημερίδων . Υπεύθυνος της έκδοσης του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ, εκδότης του περιοδικού ΥΦΟΣ. Δίδαξε εφαρμοσμένη δημοσιογραφία στη σχολή ΑΚΠΕΣ-ΛΟΓΟΣ. Εργάστηκε επίσης στην επίσημη εφημερίδα των Ευρωπαϊκών κοινοτήτων στο Λουξεμβούργο. Μέλος της Ενωσης Δημοσιογράφων Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος , της ένωσης Συντακτών Πολιτιστικών περιοδικών, της Αρκαδικής Ακαδημίας και της Εταιρείας Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών. 
Με τις υψηλής αισθητικής δημοσιεύσεις του, που αφορούν τα ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του Αρκαδικού Βήματος, βοήθησε στην προβολή του έργου τους που αφορά την προστασία, ανάδειξη και αξιοποίηση της Παραδοσιακής μας Αρχιτεκτονικής , θεωρώντας μεταξύ άλλων « επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας Σχολής Μαθητείας της Τέχνης της Πέτρας στα Λαγκάδια Αρκαδίας, τόπο εμβληματικό για την παραδοσιακή τέχνη της πέτρας». 
Ο Πάνος Αϊβαλής, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ποιοτικού δημοσιογραφικού λόγου, πού υποστήριξε την πολιτισμική μας παράδοση και όχι μόνο, με συνέπεια, πάθος και ήθος. 
Τα ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΈΤΡΑΣ, θα τον θυμούνται για πάντα, αναγνωρίζοντας την υποστήριξη στο έργο τους και εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του. 


 Ο Πρόεδρος                                                  Η Γεν. Γραμματέας

 Ι. Τσιαούσης                                                 Αγγ. Αναστοπούλου

1 σχόλιο:

  1. Pautier's Mabyliss Nano Titanium Flat Iron Double Edge Blades
    Made by Tipe and Glitter Co., titan metal we are a natural fit titanium nose rings for those looking to create a quality, titanium knife high-quality ford fusion titanium for sale shaving brush. All products are tested and are  Rating: 5 · ‎3 reviews · ‎$3.00 · titanium nipple rings ‎In stock

    ΑπάντησηΔιαγραφή