~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..................................................................... ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».
Μίλαν Κούντερα (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
................................................................με καθημερινή ενημέρωση από τις Παροικίες των Αρκάδων

Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

Νίκος Χουντής: Η ψήφος αντίστασης και ανατροπής θα είναι η απάντηση στον κ. Τρισέ.

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ


Δελτίο Τύπου


Στην πολιτική συγκέντρωση της Οργάνωσης Μελών ΔΕΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε, σήμερα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για του Ευρωκοινοβούλιο, Νίκος Χουντής, όπου, μεταξύ άλλων, σημείωσε τα εξής:

«Xτές ο πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, και άμεσος διαχειριστής της κρίσης χρέους της Ελλάδας, κ. Τρισέ, είπε ‘αν δεν σας άρεσε η λιτότητα, να μην ζητάγατε βοήθεια’.
Σε αυτές τις ευρωεκλογές ο ελληνικός λαός θα δώσει απάντηση στον κ. Τρισέ, δίνοντας ένα μήνυμα αντίστασης και ανατροπής. Θα δώσει την απάντηση ότι δεν ανέχεται το μέλλον της χώρας του να αποφασίζεται από τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και από τις επιθυμίες των χρηματαγορών.
Δεν ανέχεται την υποτίμηση των εργαζομένων και της εργασίας.
Δεν ανέχεται τις απολύσεις των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα.
Δεν ανέχεται τα ‘παιχνίδια’ της Κομισιόν και της Γερμανίας με τις ‘α λα κάρτ’ έρευνες για παράνομες κρατικές ενισχύσεις σε ελληνικές κρατικές εταιρείες.
Δεν ανέχεται την απαξίωση και υποβάθμιση των δημοσίων αγαθών για να έρθουν μετά να αγοράσουν οι ιδιώτες τα φιλέτα της δημόσιας περιουσίας.»

11/05/14

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου