~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..................................................................... ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».
Μίλαν Κούντερα (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
................................................................με καθημερινή ενημέρωση από τις Παροικίες των Αρκάδων

Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Τρίπολη: Επιστολή Ένωσης προέδρων αυτοδιοίκησης Αρκαδίας για τα σκουπίδιαΑπαράδεκτο το φαινόμενο που παρουσιάζει σήμερα η Τρίπολη και γενικότερα οι Δημοτικές Κοινότητες Τρίπολης όπου έχουν σχηματιστεί βουνά σκουπιδιών και πάνω από 200 χωματερές δίπλα σε σπίτια των δημοτών με όλα τα δυσμενή επακόλουθα για την υγεία τους, χαρακτηρίζει η Ενωση εκπροσώπων και μελών τοπικής αυτοδιοίκησης Αρκαδίας με επιστολή της στον δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Κώστα Ταλούμη.
Ταυτόχρονα ζητούν την άμεση παρέμβασή τους και την με οποιοδήποτε τρόπο αποκομιδή των σκουπιδιών κατά το πρότυπο που ισχύει και για τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες.


Πέγκη Μπρούσαλη
ΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου