~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..................................................................... ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».
Μίλαν Κούντερα (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
................................................................με καθημερινή ενημέρωση από τις Παροικίες των Αρκάδων

Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΡΚΑΔΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟ

Ο εκλεκτός συμπατριώτης μας Τριπολίτης κ. Βασίλειος Μποτόπουλος, Πρόεδρος του θυγατρικού Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Ινδιανάπολης στην Ελλάδα και Αντιπρόεδρος του μητρικού στις ΗΠΑ, εκλέχτηκε Πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου των Πανεπιστημιακών Σχολών Επιχειρησιακών Σπουδών {ASBSP- Region 8} κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου του Συμβουλίου στη Γενεύη στις 22-24 Νοεμβρίου. 
Σκοπός του Συμβουλίου είναι η δημιουργία, αναγνώριση και προαγωγή εκπαιδευτικών προτύπων {standards} που συμβάλλουν στη συνεχή βελτίωση των σχετικών ακαδημαϊκών προγραμμάτων καθώς και η πιστοποίηση και αναγνώριση Σχολών και προγραμμάτων που τηρούν τα πρότυπα αυτά. 
Το Συμβούλιο απαρτίζεται από 29 χώρες-μέλη της Ευρώπης, Ασίας, Μέσης Ανατολής και Αφρικής συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου. Επίσης από τις εξής χώρες: Αλβανία, Αραβικά Εμιράτα, Αυστρία, Μπανγκλαντές, Κίνα, Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ινδία, Ιταλία, Καζακστάν, Κουβέιτ, Λίβανο, Μογγολία, Μαρόκο, Ολλανδία, Κατάρ, Μπενίν, Ρωσία, Σ. Αραβία, Σλοβενία, Ισπανία, Ελβετία, Σιγκαπούρη, Ηνωμένο Βασίλειο και Βιετνάμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου