~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..................................................................... ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».
Μίλαν Κούντερα (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
................................................................με καθημερινή ενημέρωση από τις Παροικίες των Αρκάδων

Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Aνακοίνωση για Συγκρότηση ΣΥΡΙΖΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

  Συγκρότηση
 ΣΥΡΙΖΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ



Με το σύνθημα «Τα όνειρα για να πραγματοποιηθούν και οι ιδέες για να ανθίσουν θέλουν οργάνωση» ξεκινάει η προσπάθεια συγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ. 
Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής  τον  Βουλευτή Β΄ Αθήνας Απόστολο Αλεξόπουλο θα επισκεφτεί  το τριήμερο 26-27-28 Οκτωβρίου χωριά της Δημοτικής Ενότητας Τροπαίων θα μιλήσει το απόγευμα του Σαββάτου 27-10 στα Τρόπαια ώρα 6.30΄ με θέμα «Το μνημόνιο και τα μέτρα διαλύουν τον κοινωνικό ιστό» επιτακτική ανάγκη να καταψηφιστούν.  

Θα επακολουθήσει διάλογος με τους πολίτες.

  Οι περιοδείες θα συνεχιστούν σε όλη τη Γορτυνία και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 18-11-2012 με εκλογή  αντιπρόσωπων στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνει το Δεκέμβριο στην Αθήνα. 
 Οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν  να συμμετάσχουν στις διαδικασίες συγκρότησης  και εκλογής  αντιπροσώπων στην Πανελλαδική συνδιάσκεψη, μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη τηλ. 2710-227181 και στο 6974359983 σ. Ζούνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου