~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..................................................................... ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».
Μίλαν Κούντερα (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
................................................................με καθημερινή ενημέρωση από τις Παροικίες των Αρκάδων

Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΙ ΚΑΙ ΡΟΥΤΣΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ
 Εδώ και λίγη ώρα έχει δοθεί εντολή από το διοικητή της Πυροσβεστικής τον κ. Ρούμπο να συγκεντρωθούν οι κάτοικοι του χωριού Ρούτση στην Πλατεία. Επίσης στη μονάδα εγκαυμάτων στο ΚΑΤ μεταφέρεται ο 60χρονος τραυματίας, ενώ στο Παναρκαδικό παραμένει ένας πυροσβέστης που έχει αναπνευστικά προβλήματα. Παράλληλα σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου που επικοινωνεί με το ΓΓ Πολιτικής Προστασίας τον κ. Σκούφη ζητείται ενίσχυση των ενάεριων μέσων όσο είναι μέρα, ενώ καλούνται όσοι διαθέτουν χωματουργικά μηχανήματα και ερπυστριοφόρα ... περισσότερα »

________________________________
Panos Alevizos από τοΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου